Karadayı son bölümde Mahir Feride'ye yetişebilecek mi?

Bu hafta 85.son bölümü ile ekranlara gelen Karadayı'da yine gözyaşı var. Atv'nin sevilen dizisi Karadayı'da Mahir ve Feride sonsuza kadar ayrılıyor mu? Bakalım Karadayı son bölümde buna cevap bulabilecek miyiz ?

Karadayı son bölümde Mahir Feride'ye yetişebilecek mi?
Karadayı son bölümde Mahir son anda Yılan Berdan'ın elinden kurtulmayı başarır. Bu tuzağı kendisine Sarı Selim'in kurduğunu düşünür ve ona bunun hesabını sormak ister. Fakat sarı bu işten sıyrılmayı başarır. Mahir, Orhan'ı Seyis'in yanından almak için gider. Fakat orada hiç beklemediği bir tavır ve manzara ile karşılaşır. Çünkü Orhan kendisiyle gelmek istemediği gibi Seyis'i abisi olarak gördüğünü söyler ve Mahir'in gözleri önünde elini öper. Mahir'in kendisine gelen tüm yollarını kesen Orhan'a abisi yinede açık bir kapı bırakıp oradan ayrılır. 

Nazif Kara Evinde !
Nazif Baba ise kendi isteğiyle hasteneden taburcu edilir. Gördükleri karşısında hayatına nasıl devam edeceğini bilemeyen Nazif Kara, Yasin ile yüzleşmek ister. Yasin hiç beklenmedik bir hamle yapar ve onca gördüklerine rağmen bir an önce Sogül ile evlenmek istediğini söyler. Osman ile Songül arasındaki aşk yine büyük bir çıkmaza girmiştir. Feride ise Mahir'den habersiz tayinini istemiş ve yolculuğa hazırlanmaktadır. Sessiz sedasız Ankara'ya gitmek isteyen Feride bir yandan da Mahir'in yolunu gözlemektedir. Acaba Mahir, Feride'nin şehirden ayrıldığını öğrenip zamanında onu durdurmak için yetişebilecek midir?

Karadayı'da hüzünlü son !
Karadayı 85. son bölümde tüm bu soruların cevaplarını bulmanın yanı sıra daha birçok gelişme ile karşılaşacağız. Karadayı her çarşamba akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında sizlerle...