Bu Tarz Benim / Nur Bozar Ayşegül Doğan Kavgası Kemal Doğulu'yu Kızdırdı!

Bu Tarz Benim yarışmasında yine gergin anlar yaşandı. Yarışmacıların tartışmalarına çok kızan jüri üyesi Kemal Doğulu isyan etti...

Bu Tarz Benim / Nur Bozar Ayşegül Doğan Kavgası Kemal Doğulu'yu Kızdırdı!
Show TV ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu Bu Tarz Benim dün akşam yayınlanan haftanın dördüncü bölümü ile ekranlara geldi.

Bu Tarz Benim'in iki iddialı yarışmacısı Nur Bozar ile Melisa Ayşegül Doğan, yine ufak tefek konulardan dolayı tartışmaya başladı. Olayı araya giren sunucu Öykü Serter yumuşattı.

KEMAL DOĞULU: YETER ARTIK BIKTIM!

Bu Tarz Benim'in jüri üyesi Kemal Doğulu kızların kendi arasında yaşanan tartışmalara isyan ederek, ''Yeter artık çok sıkıldım'' diye tepki gösterdi.

Kemal Doğulu açıklamalarına şöyle devam etti; Gerçekten sinir hastası oldum, akıl sağlığımı kaybettim... Fikir beyan edecek olsam burada taş taş üstünde kalmaz. Ben hapinizden bu konuda ayrı ayrı uzaklaştım ve hiç birinizle merhabalaşmayacağım arka tarafta. Gerçekten hepinize söylüyorum bunu ben artık sinirlerime hakim olamyorum. Ben zor sinirlenen, sabrı yüksek bir adamdım ama artık benim sabrımı tükettiniz hepiniz.. Şuan ateşler içindeyin, böbreklerim ağrıyor gerçekten sancı içindeyim, sinir böbreklerime vurdu...

KEMAL DOĞULU BIRAKIYOR MU?

Başarılı jüri üyesi Kemal Doğulu'nun bu açıklamalarının ardından ''Kemal Doğulu bırakıyor mu?'' sorusu akıllara geldi.