5. Manavgatlılar Buluşması Yapıldı

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) tarafından 5. Manavgatlılar Buluşması düzenlendi.

Kızılağaç mevkisindeki Sea World Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, salonda herkesin bir unvanı bulunduğunu ancak asıl unvanın, "Manavgatlı olmak" olduğunu söyledi.

MASİAD'lı yöneticilerin düzenlediği toplantıları önemsediğini dile getiren Bulgurlu, ilçenin gelişmesi için birçok yeni fikrin böyle toplantılardan çıktığını ifade etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Büyükşehir Yasası'nın ardından Manavgat'ın bütçesi aynı kalırken sınırlarının büyüdüğünü söyledi.

Sözen, belediyenin en önemli gelir kaynaklarının Büyükşehir Belediyesine aktarıldığına dikkati çekerek, kendilerine kalan miktarla sadece belediye personelinin maaşını ödeyebildiklerini savundu.
MASİAD Başkanı Turgay Akar, dernek olarak ilçenin sorunlarına sahip çıktıklarını ve geleceğe yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Hazırlanan Manavgat 2050 Vizyon Projesi'nin tamamlandığını ve kitap haline getirildiğini belirten Akar, projede Manavgat'ta yapılması gerekenlerin ayrıntılı şekilde anlatıldığına değindi.
Toplantıda MASİAD'ın kurucu üyelerine plaket, yeni üyelere ise üyelik belgeleri verildi.

Manavgat'ı başarıyla temsil eden Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Grup Sprint Men yarışlarında dünya üçüncüsü Ali İbrahim Öz de teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.
Kaynak: AA