Ab Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Açıklaması

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, çok daha güzel günlere ve daha mutlu olacakları bir Türkiye'ye doğru ilerleyeceklerini belirterek, "Yeni Türkiye'de insanların dini inançları, etnik kökenleri, yaşam biçimi farkı gözetilmeksizin herkesin mutlu olacağı, kendini iyi hissedeceği, demokrasinin ve insan haklarının geliştiği bir Türkiye hedefliyoruz" dedi.

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı'nın bayramlaşma törenine katılan Bozkır, bina girişinde partililer ve ilçe başkanı Zeynel Abidin Okul tarafından karşılandı.
Başkanlığın toplantı salonunda konuşan Bozkır, partililerin bayramını tebrik ederek, böylesine güzel bir günde Beşiktaşlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bozkır, Beşiktaş'ın yerinin Türkiye ve İstanbul'un yanı sıra kendisi için de ayrı olduğunu, evinin bulunduğu bu ilçede eşi, çocukları, annesi ve torunlarının oturduğunu anlattı.
Yeni Türkiye'nin yeni imajının en güzel gösterilebileceği yerlerden birisinin Beşiktaş olduğunu vurgulayan Bozkır, "Burada aldığımız oy oranına üzülenler oluyor. Gerçekten hak etmediğimiz kadar oy oranı çıkıyor" diye konuştu.

Bozkır, oy oranlarını artırmak için çalışacaklarını, ancak oy oranını artırmaktan öte Yeni Türkiye'nin yeni imajı içinde kendilerinin hakkını verenler ve kararsız olanlar için daha fazla gayret göstereceklerini aktardı.
İlçe Başkanı Okul ve teşkilat mensuplarının yerel seçim sürecindeki sarf ettikleri emekleri anlatan Bozkır, "İnşallah önümüzdeki dönemde bütün İstanbul'da olduğu gibi Beşiktaş çerçevesinde de sonuçları değerlendireceğiz ve inşallah çok daha güzel günlere, daha mutlu olacağımız bir Türkiye'ye doğru ilerleyeceğiz. Yeni Türkiye'de insanların dini inançları, etnik kökenleri, yaşam biçimi farkı gözetilmeksizin herkesin mutlu olacağı, kendini iyi hissedeceği, demokrasinin ve insan haklarının geliştiği bir Türkiye hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
- "Komşuların sıkıntılarına rağmen ekonomik ve siyasi istikrar sürdü"
Bozkır, komşularının sıkıntı içinde olduğu Türkiye'nin 13 senedir siyasi ve ekonomik istikrarını sürdürdüğünü, refahını artırdığını kaydederek, hiçbir şeyin kolay olmadığını, buralara tırnaklarını kazıyarak, kayayı kan ter içinde dağın tepesine taşıyarak geldiklerini, o kayayı orada tutmanın daha zor olacağını bildirdi.
Bakan Bozkır, bu yüzden herkesin birbirine daha sıkı sarılması ve birbirini daha fazla sevmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
İlçe teşkilat üyelerinin de sorunlarını dinleyen Bozkır, çıkışta partililerle fotoğraf çektirdi.
Bakan Bozkır, daha sonra Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız da hazır bulundu.
Kaynak: AA