Konyalı Şehidin Ailesine Acı Haber Ulaştı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Ramazan Gülle’nin Konya’daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Konyalı Şehidin Ailesine Acı Haber Ulaştı

Silahlı saldırıda şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Ramazan Gülle’nin (36) Konya’nın Çeltik ilçesine bağlı Gökpınar Mahallesi’ndeki baba ocağına acı haber yetkililer tarafından ulaştırıldı. Şehidin babası Duran ve annesi Yeter Gülle ile yakınları acı haberin ardından büyük üzüntü yaşadı. Şehidin evine büyük bir Türk Bayrağı asılırken, evin önünde bir sağlık ekibi görevlendirildi.

Emekli çiftçi olan şehit babası Duran Gülle, “Vatan sağolsun” şeklinde konuşarak, “Devletime güveniyorum. Oğlumun kanı yerde kalmasın” dedi.

Baba Duran Gülle oğluna son görüştüklerinde, “Artık gitmesen” şeklinde konuştuğunu, oğlunun ise, “Ben askerliği seviyorum. Biz orada nöbet tutmasak siz burada nasıl rahat uyuyacaksınız” dediğini söyledi.

Şehit Ramazan Gülle’nin görev yerine yanında götürmediği eşi Emine Gülle’nin ise 11 yaşındaki oğlu Furkan Duran ve 2 yaşındaki İbrahim ile birlikte Hatay’da bulunan ailesinin yanında yaşadığı öğrenildi.

Şehit Uzman Jandarma Çavuş Ramazan Gülle’nin en son 9 Ekim tarihinde memleketine gelerek kız kardeşinin düğününe katıldığı ve tekrar görev yerine döndüğü, Hakkari’deki görevini tamamlamasına ise 1 seneden az bir süre kaldığı öğrenildi.
Kaynak: İHA