Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı 13. Bölümüyle 4 Ekim Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Güllerin Savaşı 13. Bölüm fragmanı ve özeti...

Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Güllerin Savaşı Dizisi 13. Bölüm özeti:

Ömer ve Gülru ' nun duyguları su üstüne çıkıyor

Gülru ve Ömer ' in beklenmedik bir şekilde başbaşa kalmak zorunda olmaları, bastırmaya çalıştıkları duyguları su üstüne çıkarıyor. Birbirlerine bazı itiraflarda bulunurlarken, ikisi de bundan böyle hiçbir şeyin aynı olamayacağını farkına varıyor.

Gülru ve Ömer ' in beklenmedik bir şekilde başbaşa kalmak zorunda olmaları, bastırmaya çalıştıkları duyguları su üstüne çıkarır. Birbirlerine bazı itiraflarda bulunurlarken, ikisi de bundan böyle hiçbir şeyin aynı olamayacağının farkındadır. Cahide ' den duyduklarıyla irkilen Gülfem, tekneden inerken onları görünce Gülru ' ya karşı iyice bilenir ve bunun acısını çıkarır.

Mebrure ' den onu öldürmeyi isteyecek derecede nefret eden Şevket, ondan kurtulmanın bir yolunu bulduğunu düşünürken, Yonca ise Taner ' i iyice köşeye sıkıştırmıştır. Ömer, Gülru ' ya olan duyguları nedeniyle karar verdiği adımları atmak üzereyken, Gülfem ' in uyguladığı taktik tutar ve Salih, Gülru ' yu Mert ' le bir an evvel evlendirerek herkesin ağzını kapamak isterken, beklenmedik bir olay herkesi şoke edecek bir sonuca yol açar.