Aygiad Dönem Başkanı Demirel'den Basına Büyük Saygısızlık

Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) Dönem Başkanı Hüseyin Demirel’in başkanlık devir toplantısında basına “Düzgün yaz” uyarısında bulunması toplantıda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu.

Aygiad Dönem Başkanı Demirel'den Basına Büyük Saygısızlık

Anemon Otel’de gerçekleşen dernek yönetim organlarındaki değişikliği ile ilgili toplantıya AYGİAD Üyeleri eşleriyle birlikte katıldığı toplantıda, Dönem Başkanı Hüseyin Demirel görevini Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Pehlivan’a devretti. Yeni Başkan Pehlivan, konuşmasının ardından derneğin yeni üyelerine de AYGİAD rozeti taktı.

“BASIN BUNU DÜZGÜN YAZ”
2014 yılı Ocak ayı itibariyle AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Hüseyin Demirel, görevinde yeterli çalışamadığını belirterek, “Kazanımları ve aktiviteleri çok çalışkan yönetim kurulu üyelerine borçluyum. İzmir’de yeni bir yapılanmaya girdiğim için görevinden istifa ettim" diye konuştu.

Demirel'in salonda bulunan basın mensuplarına hitaben, “Basın burada mı? Basın bunu düzgün yaz, neden istifa ettiğim yanlış anlaşılmasın” çıkışı toplantıyı izleyen basın mensuplarının tepkisini çekti. Basın mensupları, “Gazeteciler olarak kaba bir şekilde ‘Bunu düzgün yaz’ gibi bir ifadeniz hoş olmadı ve bizi üzdü” diyerek toplantıyı terk etti.
Kaynak: İHA