Zavoli'den Türk Sineması'na Büyük Destek

İtalyan’ın dünyaca ünlü LPG ve CNG otomotiv sistemleri şirketi Zavoli; çekimleri Adıyaman'da tamamlanan “Dursun Çavuş” filminin ana sponsorluğunu üstlendi.

Zavoli'den Türk Sineması'na Büyük Destek

Dursun Çavuş filminin senaristi ve yönetmeni Ali Avcı; İstanbul’da sinema eleştirmenleri, basın mensupları, gazete köşe yazarları ve oyuncuların da katıldığı yemekli tanıtım toplantısı düzenledi.

Avcı; burada yaptığı konuşmada; Zavoli Şirketler Grubunun Dursun Çavuş filminin ana sponsorluğunu üstlenerek Türk sinemasına güç kattığını, ayrıca sinema sektörünü yeni eserler için de cesaretlendirdiğini söyledi.

Avcı; “Sanatsever, çevreci ve girişimci kişiliğinden dolayı Zavoli şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İhsan Fırat’a ve ekibine teşekkür ederim. Filmi Adıyaman’da çekerken aynı duyarlılığı gösteren, bizi sahiplenen herkese teşekkür borcum var” dedi.

Yerel bir siyasetçinin gerçek yaşam öyküsünden esinlenerek hazırlanan filimde; Perihan Savaş, Turan Özdemir, Sinan Bengier, Umut Oğuz, Oğuzhan Yıldız, Burçin Abdullah, Seden Kızıltunç, Yunus Bülbül gibi birçok ünlü sinema oyuncusu yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük LPG, CNG dönüşüm markaları arasında yer alan İtalyanların dünyaca ünlü şirketi Zavoli’nin bünyesinde, LPG yazılım ve teknolojilerini üreten ihracat firması Cangas ile LPG tankı imalatıyla ihracat yapan Saka fabrikası bulunuyor. Dursun Çavuş filmi Mart ayında vizyona girecek.
Kaynak: İHA