Porgalı’dan Makiad’a Seçim Ziyareti

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları kapsamında Malatya Aktif İş Adamları Derneğini (MAKİAD) ziyaret etti.

Porgalı’dan Makiad’a Seçim Ziyareti

Kendisine gösterilen sıcak karşılamadan dolayı teşekkür eden Porgalı, “MAKİAD benimde bağlı olduğum bir dernek, burada kendimi ev sahibi olarak görüyorum. Malatya Büyükşehir oluyor ve iki metropol merkez ilçe oluşuyor. Bunlardan biri de Yeşilyurt, bende Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olarak girmiş olduğum yolda ziyaretlerde bulunuyorum. Yeşilyurt’u Büyükşehir’e entegre bir ilçe yapabilmek adına alt yapı, üst yapı hizmetleriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kaydetti.

CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Avukat Banu Sevil, “Seçim sürecimiz başladı.

Adayımızla birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde önceliğimizi sivil toplum kuruluşlarına verdik. İş dünyamızı önemsiyor ve desteklerini arkamızda hissetmek istiyoruz. İş adamlarımızın şehre katkısı yadsınamaz” dedi.

Malatya Aktif İş Adamları Derneği Başkanı Suat Sarın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "30 Mart tarihinde yapılacak seçimler diğerlerinden farklı bir önem arz ediyor. Bu seçimlerde Malatya Büyükşehir oluyor. Çıkmış oldukları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA