Milletvekili Çalık'tan Mahalle Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Uçbağlar Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Çalık'ın Uçbağlar Mahalle Muhtarı Vahap Ortaç'ı ziyaret ederek mahalle sakinleriyle görüştüğü belirtildi.
Çalık, burada yaptığı konuşmada, AK Parti olarak yollarına emin adımlarla devam ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
"AK Parti'nin iktidar ve muktedir oluşu ile ekonomide, siyasette, eğitimde, sağlıkta reformlar yapmaya başladık. Türkiye'nin değişmesi ve gelişmesi, uluslararası alanda çok önemli bir güç olduğunu hissettirmesiyle bütün oklar üzerine yöneldi. Hem AK Parti iktidar oldu, hem de muktedir oldu. Türkiye artık karar verici konumda. 'Bunların başını eğdirmek lazım' diye düşündüler. İşte son dönemlerde yaşanan hadiselerin nedeni budur. Gezi olayları, çözüm sürecine vurulan darbe ve 17 Aralık olayının nedeni, iktidar ve muktedir olan AK Parti'nin Türkiye'yi bölgesel güç yapmasından kaynaklanıyor. Biz emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Siyasi ve ekonomik istikrarımızı bozmak isteyenler var, onlara engel olacağız."
Uçbağlar Mahallesi Muhtarı Vahap Ortaç ise Türkiye'nin dünyaya hükmeden 4 ülkeden biri olacağını belirterek, "Allah, Başbakanımıza sağlık, sıhhat ve güç versin" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA