Avrupa’ya Eğitim İçin Giden Din Görevlilerine Sertifikaları Verildi

Malatya’daki din görevlilerinin de katıldığı “Din hizmetleri sunumunda verimlilik ve etkinliğin artırılması” isimli proje kapsamında Avrupa’ya giden görevlilere katılım belgesi verildi.

Avrupa’ya Eğitim İçin Giden Din Görevlilerine Sertifikaları Verildi

Türk Diyanet Vakıf-Sen Malatya Şube Başkanlığının ortak olduğu “Din hizmetleri sunumunda verimlilik ve etkinliğin artırılması” isimli AB Leonardo da Vinci Hareketlilik projesinin Almanya ve Belçika çalışmalarına katılan sendika üyeleri Ömer Apo, Mustafa Çoban, Davut Saylan, Hüseyin Akbaba, Necmettin Ceylan ve Orhan Çelik’ e Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Merkezinin düzenlenen törende sertifikaları verildi.

Bolu’da düzenlenen törende konuşan Türk Diyanet Vakıf-Sen Malatya Şube Başkanımız Ömer Apo, “Etkili sendikacılık yapmak için çaba gösteriyoruz. Çankırı Orta Müftülüğü ile yaptığımız ortak çalışma sonucu Malatya’da dört arkadaşımız Almanya’ya iki arkadaşımızı da Belçika’ya gönderdik. 2014 yılı içerisinde yeni proje çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah projemiz kabul edilirse Malatya’da yaklaşık 50 meslektaşımızı Avrupa’ya göndermeyi planlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA