Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Havza'da

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yılmaz ve beraberindekiler, ilçede esnaf ziyaretlerinin ardından bazı köylere giderek köylülerle sohbet etti.
Ziyaret ettiği yerlerde vatandaşlara hitap eden Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin ilçe belediyeleriyle büyük bir aile olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Özel İdarenin hizmetlerini artık biz yapacağız. İlçelerimizin, köylerimizin, aldığı hizmetlerden daha fazla hizmet alması için azimliyiz, kararlıyız. Bu bilgi, donanım ve tecrübe biz de var. Sizler rençperliği bilirsiniz, biz de hizmet etmesini. Sayın Başbakanımızın bizlerden talebi en kısa sürede öncelikli olarak su ve yol gibi temel ihtiyaçlar ile sizleri her türlü hizmetlerle buluşturmamız. 30 Mart'ta sandıktan ne kadar güçlü çıkarsak o kadar rahat ederiz. 30 Mart tarihine kadar birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz."
Bekdiğin beldesinde bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an evvel tamamlanmasıyla bölgenin bundan olumlu etkileneceğini belirterek, "Sanayinin olduğu yerde yoğunluk olur. İnşallah burada hayata geçecek organize sanayi bölgesi ile bu bölgemiz de göç alan bir cazibe merkezi olacaktır" dedi.

Kaynak: AA