Şarkışla Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Himmetoğlu Güven Tazeledi

Şarkışla Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu yapıldı.

Şarkışla Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Himmetoğlu Güven Tazeledi
Üç adayın hizmete talip olduğu genel kurulda üyelerin çoğunluğunun oyunu alan mevcut başkan Hüseyin Himmetoğlu güven tazeledi.
Şarkışla’da bir düğün salonunda yapılan ve divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın yaptığı genel kurulda Köksal, esnaf ve sanatkarın hizmetine talip olan adayların büyük f fedakarlık gösterdiğini belirterek, adaylara başarılar diledi.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan ve 4 yıllık süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren oda başkanı Hüseyin Himmetoğlu, seçildikleri günden itibaren esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenerek faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Yönetim kurulu olarak esnafları mağdur etmemeye çalıştıklarını vurgulayan Himmetoğlu, Bağ-kur irtibat bürosunun kapatılmasından sonra girişimlerde bulunarak çevre ilçe ve beldelerinde faydalanabileceği SGK müdürlüğünün açılmasını sağladıklarını, oda bünyesinde arşiv bölümü oluşturduklarını, esnafa hijyen eğitimleri verdiklerini kaydetti.

Daha sonra oda başkanlığına adaylığını açıklayan Haydar Ünalan ve Talat Keçeli, oda başkanlığına
Yönetim Kurulu, denetim kurulu raporları ,bilançolar okunduktan sonra yeni dönem çalışma programı görüşüldü. Dilek ve temenniler bölümünden sonra üç liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Himmetoğlu oyların çoğunluğunu alarak güven tazeledi. Genel Kurulda toplam 539 oy kullanılırken iki oyda geçersiz sayıldı. Yapılan oylamada Hüseyin Himmetoğlu 287, Haydar Ünalan 224, Talat Keçeli ise 26 oy aldı.
Kaynak: İHA