Belediye Başkanının Yargıtay'da Dosyaları Olduğu İddiası

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Yargıtay'da herhangi bir dosyasının bulunmadığını ve ulusal gazetelerin internet sitelerinde çıkan haberlerin şahsına yönelik bir karalama kampanyası olduğunu belirtti.

Sedefçi, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bazı ulusal gazetelerin internet sitelerinde kendisiyle ilgili olarak "Yargıtay'da bekleyen dosyaları"nın olduğu yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtti.

Yirmi yılı aşkın süredir Edirne halkının güveni ve desteğiyle belediye başkanlığı görevini yürütmenin gururunu yaşadığını ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:
"Edirne halkımdan aldığım güç ve destekle bugün ulusal haber sitelerinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu vurgulamak amacıyla açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayım. Bugün bazı ulusal gazetelerin haber sitelerinde Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi olarak, Yargıtay'da bekleyen dosyalarımın olduğu yönünde haberler çıkmıştır. Bu haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte, Yargıtay'da herhangi bir dosyam bulunmamaktadır ve ulusal gazetelerin internet sitelerinde çıkan haberler şahsıma yönelik bir karalama kampanyasıdır. Bu asılsız ve maksatlı haberleri çıkaranlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağım."
Sedefçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ve CHP Parti Meclisi'nden alacağı destekle Edirne halkına 5 yıl daha hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşayacağına inandığını aktardı.
Kaynak: AA