Küre’de 2014 Yılı Daire Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Küre Kaymakamlığı tarafından İl İdaresi Kanunu gereğince yılda en az bir defa yapılması gereken İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Küre Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Küre’de 2014 Yılı Daire Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Küre Kaymakamlığı tarafından düzenlenen İlçe İdare Şube Başkanları toplantısında Küre Kaymakamı Şahin Kazancı katıldı.

Kaymakam Şahin Kazancı, toplantıda yaptığı konuşmada, “Kurumlarımızın birbirlerinin iş ve işlemlerinden haberdar olmaları açısından bu gibi toplantıların faydalı oluyor. Bu toplantı ile 2013 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilecek ve 2014 yılında yapılacak proje ve faaliyetler görüşülecek. Hazırlanan brifing ve raporların kurumsal hafıza niteliği taşıması gerekiyor. İnsanların hafızası olduğu gibi kurumların, ilçelerin ve illerin kurumsal hafızalarının da yazılı belge ve raporlar ile hazırlanan kitaplardan ibarettir” dedi.

ilçe İdare Şube Başkanları Toplantısı, Küre ilçesinde tüm kurumların amirleri tarafından kurum brifinglerini, 2013 yılı çalışmaları ile 2014 programlarını kapsayan sunumları ile devam etti. Toplantı fikir alışverişi ve bilgilendirmelerle verimli ve faydalı bir ortamda gerçekleştirerek sona toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA