Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Taş'tan, Veda Ziyareti

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Amasya Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, Taşova'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy ve okul idarecileriyle vedalaştı.

Taş, Amasya'da iki yıllık görev süresinin dolduğunu, kendisini memleketinden ayrılıyormuş gibi hissettiğini söyledi.

"Birebir içten bir şekilde çalıştık, her gün büyük bir heyecanla işimize başladık" diyen Taş, sözlerine şöyle devam etti:
"Bu heyecanın bütün ile yayıldığını hissediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarım da aynı heyecanı hissettiler. Heyecan başarı getiriyor, insanları geniş görüşlülük sahibi yapıyor. Amasya'da iki yıllık hizmet sürem çok çabuk doldu hatta bazı arkadaşlarım, 'ne zaman iki yıl doldu' diye soruyorlar. Tüm ilçelerdeki arkadaşlarımızla çok güzel iki yıl geçirdik. Şundan emin olun ki tüm davranışlarımızı bilinçli yaptık. Tüm yaklaşımlarımızı bilinçli geliştirdik, bilinçle yaklaştık. Siz insana gerekli değeri verirseniz, kurumunuzun amacını, hedefini net ortaya koyarsanız hem yasal süreç devam ediyor hem de yanında insani ilişkiler devam ediyor. Siz insana tüm gereken değeri vereceksiniz onların onurlarını kıracak hiçbir şey yapmayacaksınız hatalı olsalar dahi."
İlçe Milli Eğitim Müdürü Atasoy da, Taş ile iki yılı aşkın bir süre birlikte çalıştıklarını belirterek, "Gayet uyumlu ve diyalog içinde güzel şeyler paylaştık. İlimize ve ilçemize büyük katkıları oldu, Milli Eğitim camiası adına güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Atasoy, günün anısına Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Taş'a isminin yazılı olduğu porselen tabak hediye etti.
Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atasoy ve okul idarecileri ile vedalaştı.
Kaynak: AA