Saadet Partisi Basın Mensupları İle Biraraya Geldi

Saadet Partisi Gaziantep İl Teşkilatı üyeleri ve belediye başkan adayları, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Saadet Partisi Basın Mensupları İle Biraraya Geldi

Özel bir otelin toplantı salonunda basın mensupları ile kahvaltı yapan Saadet Partililer, basın mensupları ile bir süre hasbıhal etti. Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar ve Saadet Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adayı Mehmet Bozgeyik, kahvaltı sonrasında 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

30 Mart mahalli seçimleri öncesinde yapmak istediği projeleri aktaran Bozgeyik, göreve gelirse Gaziantep’e hava ray yapacağı vaadinde bulundu.

Bozgeyik, “Biz azimliyiz; inançlıyız. Dün başardık. Bugün de başaracağız inşallah. Alleben Deresi üzerinde hava ray yapacağız. Havadan gidebilecek 4 buçuk metrenin üzerinde raylı sistemi oraya alacağız. Alleben Deresi’nin başından, Alleben Deresi’nin sonuna kadar götürüp, uydu kentler meydana getirerek, çok katlı binalara müsaade ederek oradan başlamak üzere her hava rayın başladığı noktaya uydu kent yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA