Ardahan Esnaf Odası Başkan Adayı Kahya Açıklaması

Ardahan Esnaf Odası başkan adayı İsmail Kahya şeffaf bir yönetim anlayışı ile esnafın sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Ardahan Esnaf Odası Başkan Adayı Kahya Açıklaması

Kahya yaptığı açıklamada, şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını belirterek, “İlerici, çağdaş, esnafın önünü açan, esnafa destek olarak huzur veren, esnafın ayağına yönetimi ile gidebilen bunu seçime mahsus değil de sürekli hale getirmeyi taahhüt eden, tamamen şeffaf bir yönetim sergileyerek, ortak akılla hareket edeceğiz” dedi.

Esnafla birlikte hareket ederek kendi menfaatlerini saf dışı edeceklerini söyleyen Kahya, “Esnaflarımızın menfaatlerini ön planda tutacağız ki Ardahan’daki esnaflarımız iyi ki bu odaya bağlıyız deme lüksü olsun. Bunu hep beraber yaşatacağız.”
Ardahan’da esnafın yeteri kadar odası ve kurullarında söz sahibi olmadığını ifade eden Kahya, “Bu durumun Ardahan Esnafı için çok ciddi bir handikap olduğunu düşündüğüm için, Sizin için sizden biri içinizden biri olarak sizi en iyi ben anlarım. Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasını sizler adına layık görürseniz 4 yıl süre ile Temsil Etmeye yönetimimle beraber talibiz” dedi.

Kaynak: İHA