Stso’ya Hizmet Kalite Ödülü Verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 9. dönem oda ve borsa akreditasyon töreninde Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı'na hizmet kalite ödülü verdi.

Stso’ya Hizmet Kalite Ödülü Verildi

TOBB Ankara merkez binasında düzenlenen törene Siirt’ten katılan STSO Başkanı Kuzu, Yönetim Kurulu üyeleri adına plaketi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuzu, "Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa’da verilen hizmet standartları ile eşdeğerdir. Akredite oda olmaya hak kazanan bir oda olarak öncelikli hedefimiz, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'nın iş dünyasında hizmet kalitesi güvenilirliğini artırmak ve bir paye sahibi yapmaktır. Yeni süreç ile birlikte odamızda kaliteli hizmet sunulacak, odamızın kapasite ve yeterlilikleri artırılarak üyelere sunduğumuz hizmet kalitesi iyileşecektir. Bugün Berlin’de, Londra’da kısacası Avrupa’da verilen hizmet neyse Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'nda verilen hizmet odur" diye konuştu.

Ödül töreni sonrası TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Siirt heyetini kabul etti. Kabulde, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu Ekonomi Bakanlığı’na yazılı başvuruda bulunduklarını belirterek, yatırımlarda devlet yardımları adı altında sağlanan sigorta primi işveren hissesi desteği, sigorta primi desteği ve vergi indirimi destekleri için Hisarcıklıoğlu’ndan destek istedi.
Kaynak: İHA