Cinnet Getirip Eşini Vuran Polis Tutuklandı

Balıkesir'de cinnet getirerek silahıyla eşini vuran polis memuru sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ercan Ç., Balıkesir Devlet Hastanesi'nde çalışan eşi yoğun bakım hemşiresi Pervil Ç.'yi görevi başındayken yanına gelip tartıştıktan sonra silahıyla başına ateş ederek vurdu. Üç el ateş ettiği tabancasındaki iki kurşunun beynini parçaladığı eşi Pervil Ç.'nin hemen ameliyata alındığı olayda polis memuru Ercan Ç. hastane polisi tarafından yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubede gözaltında tutulan Ercan Ç., sorgulamasının ardından adli makamlara teslim edildi. Ercan Ç. akşam saatlerinde çıkarıldığı Balıkesir Adliyesi’ndeki savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak görev yaptığı Kepsut ilçesindeki Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Ercan Ç.'nin bir süre önce kendi isteğiyle Balıkesir merkezden Kepsut ilçesine tayin edildiği ve Kepsut İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı öğrenildi.

SOLUNUM CİHAZINDA YAŞAM MÜCADELESİ
Bu arada, iki çocuk annesi hemşire Pervil Ç. ameliyatın ardından Balıkesir Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı yoğun bakımda bağlandığı solunum cihazında yaşam mücadelesi veriyor. Eşinin sıktığı üç kurşundan ikisinin isabet ettiği kafasının parçalanma nedeniyle açık halde tutulduğu hemşire Pervil Ç.'nin beyin ölümünün gerçekleştiği, ancak son bir umut olarak cihaza bağlı halde tutulduğu ileri sürülüyor. Hastane yetkilileri ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Eşini kıskandığı ve bu yüzden cinnet getirdiği iddia edilen polis memuru Ercan Ç.'nin daha önce de bir sağlık ocağında çalıştığı sırada eşi Pervil Ç.'ye şiddet uyguladığı belirtildi.
Kaynak: İHA