Chp İzmir Milletvekili Balbay, İzmir'de

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Tire ve ödemiş ilçelerini ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Tire'de, CHP ilçe Başkanı Şenol Sardoğan ve partililer tarafından Orta Park'ta karşılanan Balbay, esnafı ziyaret ederek partisinin ilçe örgütü önünde toplananlara hitap etti
Milletvekilliğini halkın arasında yapacağıı söyleyen Balbay, cezaevinde 5 yıl kaldığını belirterek, "İçeride kaldığım süre içerisinde kimseye kin beslemedim. Hep geleceğin güçlü Türkiye'sinin hayallerini kurdum ve planlarını yaptım. Bunu sağlamak için herkese kucak açan ve bu ülkenin tüm dinamiklerini birleştiren bir yapıya sahip olmalıyız. Uğur Mumcu'nun bayrağını yerde bırakmayan gazetecilerden biriyim" diye konuştu.

Bölge üreticisine İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sahip çıktığını kaydeden Balbay, "Tire, tarımdan CHP iktidarı ile daha fazla pay alacak. Bu tarihi şehri, 21 yüzyıla taşıyacağız. Hepimizin kardeşçe yaşadığı, kimseye ayrım yapılmadığı yepyeni bir halk iktidarını kuracağız. Halkın parçalara ayrılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Balbay daha sonra Ödemiş'i ziyaret etti.
Kaynak: AA