Ak Parti’li Savaş ve Ekibinden Aydın Tümsiad’a Ziyaret

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş ve beraberindeki heyet, TÜMSİAD Aydın Şubesini ziyaret etti.

Ak Parti’li Savaş ve Ekibinden Aydın Tümsiad’a Ziyaret

Ziyarette TÜMSİAD Aydın Şubesi Başkanı Nusret Ünal ve TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleri ev sahibi olarak hazır bulundu. AK Parti heyetinde ise Mustafa Savaş’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ile birlikte il yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

TÜMSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Nusret Ünal, “İş adamları olarak ülke siyasetinden öncelikli beklentimiz, milli bir siyaset anlayışının ülkemizde yerleşmesidir. Yani uzun vadeli milli hizmet politikaları olan bir siyasi anlayış. Her gelen merkezi iktidarın sil baştan yapmadığı bir hizmet anlayışı. Devamlılığı olan bir politikalar dizisi. Bu meyanda Aydınımızın büyükşehir olmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Büyükşehir yapısı doğru çalıştırıldığında arzuladığımız uzun vadeli hizmet siyaseti olgusunun kolayca yerleşmesini sağlayacaktır. Sayın Mustafa Savaş ve ekibine şimdiden başarılar diliyor, Aydın ekonomisinin bir adım daha ileri gitmesi için her türlü ortak çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Seçim çalışmaları ve projelerinden söz eden Mustafa Savaş da, “Değerli TÜMSİAD ailesine bizi kabul etmelerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah vatandaşımız bize büyükşehir belediye başkanı olma sorumluluğunu verirse, ortak akılla hareket eden bir belediyecilik anlayışımız olacaktır. A’dan Z’ye bütün hizmet politikamız, mutfak ekibimiz ve Aydınımız için çok katma değerler oluşturacak farklı projelerimiz hazırdır. Yönetim işinin kesinlikle profesyonel bir iş olduğuna inanıyorum. İstişare tabanlı, analitik ve sonuca yönelik hizmet anlayışımızla kısa zamanda ilimize çok şeyler katacağımıza inancım tamdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA