Güzeloğlu Muhtarlar Derneği İle Şoförler Odası Yönetimlerini Kabul Etti

İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İçel Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan kongre sonrasında yeniden başkanlığa seçilen İçel Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı ve beraberindeki Yeni Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Güzeloğlu Muhtarlar Derneği İle Şoförler Odası Yönetimlerini Kabul Etti

Vali Güzeloğlu ilk olarak Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu'nu kabul etti. Kabulde konuşan Vali Güzeloğlu, muhtarların kent yönetiminde, halkı temsil etmede ve halkın taleplerini iletmede ortaya koydukları çabanın çok anlamlı ve değerli olduğunu kaydederek, "Bu noktada Sayın Başkan ve diğer muhtarlarımız büyük bir özveriyle görevlerini ifa etmektedirler” dedi.

Ali Gürgen’in aynı zamanda hem Akdeniz Muhtarlar Federasyonu başkanlığına seçildiğinin hem de Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu başkan yardımcılığını üstlendiğinin bilgisini veren Güzeloğlu, “Bu görevler hem sayın başkan hem de İçel adına önemli bir kazançtır. Bundan sonra da her zaman muhtarların yanında olmaya devam edeceğim. Onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

İçel Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gürgen ise kendilerini kabul ettikleri için Vali Güzeloğlu'na teşekkür ederek, “Sayın Valimize İçel hakkındaki görüşlerimizi bildirdik. Yaşanılan sıkıntıları kendisine iletme fırsatı bulduk. Kendisiyle güzel bir istişare gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Sayın Valimizin çalışkanlığının bizzat canlı şahitleriyiz. İçel’in her yerini karış karış gezen bir valiye sahibiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Muhtarların ardından Vali Güzeloğlu, İçel Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı ve beraberindeki yeni Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Kabulde konuşan Veysel Sarı, “28 yıldır odamızın başkanlığını yürütmekteyim. Genel kurul sonrasında seçilen yeni yönetimimizi Sayın Valimize tanıtmak istedik” dedi.

Esnafın yaşadığı genel sorunları da Vali Güzeloğlu'na ilettiklerini belirten Sarı, sorunların çözümü noktasında Vali güzeloğlu'nun yardımlarını rica ettiklerini ifade ederek, “Sayın Valimizin geldiği günden beri gönlü bilhassa esnaf teşkilatına çok açık. Her zaman bizlere destek veriyor. Yapılamaz dediğimiz işlerimizi bile Bakanlıklara öneri sunarak çözüm sunuyor. Önerileri neticesinde esnafımızı rahatlatan kararlar çıkıyor. Allah böyle bir valiyi başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Veysel Sarı ve yönetimini tebrik ederek, yeni yönetime bundan sonraki dönemde başarılar diledi.
Kaynak: İHA