Chp’li Gençler Bitirilemeyen Kültür Merkezi’nin 20.yaşını Kutladı

CHP Düzce Gençlik Kolları, yirmi yıldır bir türlü bitirilmeyen Kültür Merkezi'nin 20. temel atma yılını pasta keserek protesto etti.

Chp’li Gençler Bitirilemeyen Kültür Merkezi’nin 20.yaşını Kutladı

Düzce’de, 1994 yılında Şıralık Mahallesinde 20 dönüm alan üzerine temeli atılan ve beton yığını halinde 19 yılı geride bırakan Kültür Merkezi için CHP Gençlik Kolları ilginç bir protestoya imza attı. CHP Gençlik Kolları Başkanı Haşim Al ve arkadaşları, Kültür Merkezinin temelinin atılmasının 20. yaşını kutladı. Yaş pastanın üstüne yerleştirilen 20 mumu üfleyen Al, Kültür Merkezinin 20. Yaş günü pastasını keserek iktidar partisine yüklendi.

Haşim Al, Düzce’nin kanayan yarası kültür merkezinin 20. yaşını kutlamak için burada olduklarını belirterek "1994 yılında dönemin Bakanı Fikri Sağlar zamanında atılan temel 20 yılda ancak bu hale gelebildi. Bugün yarın bitecek diye Düzce halkını oyalayarak geçirdiler. Kültür Bakanlığı'nın 2014 yılı bütçesinde de ödenek ayrılmadı. Bu da demek oluyor ki 2014 yılında da bitirilemeyecek” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde CHP olarak belediyeyi alacaklarını söyleyen Al, ilk işlerinin kültür merkezini tamamlamak olduğunu belirtti.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Haşim Al ve üyeleri ardından kestikleri pastayı gazetecilere ikram etti.
Kaynak: İHA