Balıkesir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ok Açıklaması

Balıkesir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye başkan adayı İsmail Ok, " "2009'dan beri belediye başkanlığı yapıyorum. Aslım, geçmişim belli, sırtımızda 2009'dan önce ne varsa şimdi de o var" dedi.

Ok, MHP İlçe Başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen Bandırma Belediye başkan adayı Dr. Hadi Selimoğlu'nun tanıtım töreninde, Bandırma'nın güzelliğinin yanında çok özel bir ilçe olduğunu söyledi.

Bandırma'nın, Kuvay-ı Milliye kahramanlarının destan yazdığı mübarek topraklardan olduğunu dile getiren Ok, şöyle konuştu:
" Onun için yeri bir başkadır. İşte böylesine bir ilçeye sıradan bir belediye başkanı değil, bu milleti canı gönülden seven hizmeti en büyük şeref kabul eden Türk milliyetçisi bir belediye başkanı yakışır. O da Dr. Hadi Selimoğlu'dur. Ben bunun olacağına inanıyorum. Bandırma'da, Erdek'te, Balıkesir'in bütün ilçelerinde ve büyükşehirde belediye başkanlığını kazanacağız. 2004 seçimlerinde Balıkesir'de MHP'nin oyu 10 bin 300 iken 2009'da 61 bin civarında oldu. Biz kazanacağız çünkü bu milletin bizden başka şansı yok."
Son günlerde ülkede yaşananlara değinen Ok,""2009'dan beri belediye başkanlığı yapıyorum. Aslım, geçmişim belli, sırtımızda 2009'dan önce ne varsa şimdi de o var. 2009 yılından bu tarafa borç batağında devraldığımız iflas etmiş olan bir belediyenin vadesi geçmiş trilyonlarca liralık borcunu ödedik. Balıkesirspor Kulübü'ne yönelik operasyon yapıldı, bu şartlarda Balıkesirspor şampiyon oldu" dedi.


Ahmet Pesen
Kaynak: AA