Mambo Beach Club Sezona “Dede” İle Veda Ediyor

Foça’nın gözde mekanı Mambo Beach Club sezon boyunca her hafta sonu ses getiren etkinliklere imza atarak geçirdi.

Mambo Beach Club Sezona “Dede” İle Veda Ediyor
Ünlü kulüp, sezona 7 Eylül Cumartesi “Dede” lakabıyla bilinen ünlü Dj Suat Ateşdağlı ile veda edecek. Sezon boyunca ünlü isimleri ağırlayan Mambo Beach Club, sezonun son haftasında da misafirlerini iddialı bir eğlence bekliyor.
Gece hayatı ve müzik denince akla ilk gelen isimlerden Suat Ateşdağlı, Mambo Beach Club’ta dört yıldır her sezon mikser başına geçip sevenleriyle buluşuyor. Foça’da sevenlerine özel hazırladığı, ağırlıklı Türkçe Pop şarkılarından oluşan şarkılarla geceye hazırlanan Suat Ateşdağlı, Mambo Beac Club misafirleri tarafından heyecanla bekleniyor.

SUAT ATEŞDAĞLI HAKKINDA

1983 yılında Dj’lik kariyerine başlayan Ateşdağlı, 10 yılı aşkın bir süre 29 grubuna bağlı, efsane olmuş birçok kulüpte Dj’lik yapmıştır. Türkiye’nin ilk dans müzik istasyonu olan Radyo 2019’un kuruluşunda da yer alan Ateşdağlı, dans müziğinin Türkiye’ye yayılmasına büyük katkı sağlamıştır. 2001 yılından beri Avrupa’nın en gözde gece kulüpleri arasına giren ve Türkiye’de de birinci sırayı üstlenen REINA’da DJ’lik ve müzik direktörlüğü görevini üstlenmiştir. 2007 yılında ilk compilation albümünü BOSPHORUS NIGHT adıyla çıkarıp uzun haftalar boyunca yabancı müzik listelerinde bir numara olmuştur. 2011 yılında Kral Tv müzik ödüllerinde Ayşegül Aldinç’in ‘’O Kız’’ şarkısına yaptığı remixle, en iyi Remix Şarkı ödülünü kazandı. Aynı yıl gecce.com’un ‘’En İyi Dj’’ ödülüne layık görüldü ve bu ödülü arka arkaya 6. kez alan ilk dj oldu.
Kaynak: İHA