Bozüyük Engelliler Derneği'nden Teşekkür Plaketi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Engelliler Derneği'nin üyeleri, sportif anlamda kendilerine destek olan öğreticilerine plaket verdi.

Bozüyük Engelliler Derneği'nden Teşekkür Plaketi
Engellilere sportif faaliyetler konusunda kurs veren Aylan Kola'ya dernek yönetim kurulu adına İsmail Çelik, kapalı spor salonunda düzenlenen mini törenle teşekkür plaketi verdi. Törende konuşan Çelik, öğretici Kola'ya, yaklaşık 7 ay evvel Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bozüyük Belediyesi ve dernekleri işbirliği ile başlatılan spor çalışmaları kapsamında kendilerine verdiği destekten ötürü plaket takdim ettiklerini söyledi.

12 engelli ile başladıkları sportif faaliyetlerin 28 kişi ile devam ettiğini aktaran Çelik, "Amacımız engellilerimizi sosyalleştirmek. Spor yapmalarını sağlamak ve başarılı olan kardeşlerimizi ileriye doğru oluşabilecek engelli spor kulübü noktasında zemin hazırlayabilmektir. Bütün engellilerimiz bu organizasyondan son derece memnun. Bu çalışmanın devam etmesini istiyoruz" dedi.

Öğretici Aylan Kola ise, engellileri mutlu gördükçe kendilerinin de mutlu olduğunu kaydetti.

Engellilere yönelik çalışmaların devam ettiğini anlatan Kola, şöyle konuştu:
"Çalışmalarımız devam ediyor. Sayımız her geçen gün artıyor. Her geçen gün engellilerimizin daha mutlu ve sosyal olduklarını görüyoruz. Bir arada inanılmaz güzel zaman geçiriyoruz. Elimizden geldiğince imkanlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz."
Kaynak: İHA