Activelife Event Company, Yeni Plazasına Taşındı

Türkiye’nin en önemli organizasyon firmalarından Activelife Event Company, yeni plazasına taşındı.

Activelife Event Company, Yeni Plazasına Taşındı
İki bloktan oluşan plazada ses ve ışık sistemleri, event-organizasyon bölümleri ile idari birimler yer alıyor.
Turizm sektörüne yönelik faaliyet gösteren ve alanında Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından birisi olan Activelife Event Company, Lara Kundu turizm bölgesindeki yeni plazasına taşındı. İki blok halinde inşa edilen plazada şirketin tüm birimleri toplandı. Blokları boydan boya kaplayan bin metrekarelik zemin kat, ses ve ışık sistemleri ve sahne teknolojileri ile dekorasyon bölümüne ayrılırken, diğer katlarda ise event-organizasyon, kostüm bölümleri ile idari ünitelere ayrıldı.

200 YABANCI SANATÇI
Lüks oteller için yurt dışından şov grupları getiren Activelife Event Company bünyesinde 200’e yakın yabancı dansçı, akrobat ve müzisyen bulunuyor. Başta Küba olmak üzere, Çin, Ukrayna, Bulgaristan, Kenya, Rusya’dan profesyonel şov grupları getiren firma, turizmde eğlence fabrikası gibi çalışıyor. Hazır grupların yanı sıra kendisine ait prodüksiyonları da bünyesinde bulunduran Activelife, Antalya otellerinin yanı sıra, Bodrum, Marmaris, Kuşadası’ndaki otellerin de event ihtiyacını karşılıyor

Event ve organizasyonun yanı sıra sahne teknolojileri konusunda da Türkiye’nin lider kuruluşlarından birisi olan Activelife Event Company, ses ve ışık sistemleri ile sahne ekipmanları açısından da her ihitiyaca cevap verebilecek bir donanımı bünyesinde bulunduruyor. Son teknoloji ürünlerinden oluşan yaklaşık 5 milyon Euro’luk ekipmana sahip olan firma, otellerin yanı sıra, aralarında Zülfü Livaneli, Murat Boz, Volkan Konak gibi bir çok ünlü sanatçının konserine teknik ekipman sağlıyor.

Activelife Event Company Yönetim Kurulu Başkanı İlker Kutlu Aktaş, Türk turizminin en önemli markaları ile çalıştıklarını belirterek, sektöre profesyonel event anlayışını getiren lider kuruluşlardan birisi olduklarını dile getirdi. Özellikle Küba’da şov gruplarına yönelik önemli projeleri ve yatırımları olduğunu vurgulayan Aktaş, “Yaklaşık 15 yıllık bir firmayız. Turizmde basit animasyon anlayışının terk edilmesinde önemli katkılarımız oldu. Gelecek yıllarda yeni prodüksiyonlarla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA