Ak Parti Konya Gençlik Kolları Seçimlere Hazırlanıyor

AK Parti Konya Gençlik Kolları üyeleri yerel seçimlere hazırlık kapsamında eğitim kampına katıldı.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, bir otelde gerçekleştirilen programda, gençlik kollarının AK Parti'nin teşkilatında önemli bir yeri olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Türkiye'ye büyük hizmetler yaptığını anlatan Sorgun, şunları kaydetti:

"Dünya bizi takip ediyor, İslam aleminin gözü üzerimizde. Bunca insan bizden bir şeyler beklerken bizlerin beklemeye veya oturmaya zamanı yok ama Allah'a şükürler olsun ki, bizim gençlerimiz Türkiye'ye örnek. Sizler Asım'ın nesli olacaksınız. Onun için çok çalışmalı, çok okumalı, gayret etmeli ve geçmişimize sahip çıkarak geleceğimize hep birlikte yürümeliyiz."

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ise AK Parti'de siyasi hayatına gençlik kollarında başladığını aktardı. AK Parti'de siyaset yapmanın gururunu yaşadığını dile getiren Akış, "Buraya gelmemizde Sayın Başbakanımız olmak üzere tüm teşkilatlarımızın büyük payı var. Ama en çok çaba gösterenin de 'AK gençliği' olduğuna inanıyorum" dedi.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi de eğitimin oldukça verimli geçtiğini ve bu aşamadan sonra edindikleri bilgi ve tecrübeleri sahaya yansıtacaklarını belirtti.

Kaynak: AA