Offroad Oyunlarında İlginç Sahneler Yaşandı

Samsun'un Vezirköprü Kaymakamlığı, Vezirköprü Belediyesi ve belde belediyelerin işbirliğiyle düzenlenen 10| Kültür Sanat Doğa ve Turizm Festivali'nde Offroadcular eğlenceye doyamadı.

Offroad Oyunlarında İlginç Sahneler Yaşandı
Vezirköprü Offroad Kulüp üyelerinin ev sahipliğini yaptığı Kunduz Ormanı'ndaki etkinlikler çerçevesinde düzenlenen Offroad oyunlarında ağaçlar arasında düzenlenen parkurda gözleri kapalı sürücüler parkuru copilot yardımıyla tamamlayan sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. Mükemmel bir duygu olduğunu söyleyen sürücüler bunu tatmak lazım. Biraz korku biraz sevinç harika bir şey Allah engellilerin yardımcısı olsun bu zaman bunu anlıyorsunuz “ şeklinde konuştular. Kör ebe oyununda 1. Ligi Vezirköprü Offroad adına yarışan Veli Küçüker, Naim Çıplak ikilisi kazanırken, Rize rencue ekibinden Mustafa Mete, Yıldıray Çil ikilisi 2. tamamladı.

Gençlik ve Spor bakanlığı Müsteşarı Aslan karanfil, Büyükşehir Belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve protokolün de seyrettiği Kamp oyunları çerçevesinde Penaltı atışı,Koca Ayak ve Tahta araba yarışı izleyenlere zevkli dakikalar yaşattı. Tahta ayak yarışında Amasya Şehzadeler ekibinden Murat Top’un sakatlığı arkadaşlarını korkuttu. Aci içinde kıvranan Top’a 112 acil servis ekipleri tarafından tedavisi yapıldı. Offroad oyunları yarın yarşlarla devam edecek.
Kaynak: İHA