Genç Memur-sen Şanlıurfa Şübesi’nden Fakıbaba’ya Ziyaret

Genç Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdullah Yurten ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.

Genç Memur-sen Şanlıurfa Şübesi’nden Fakıbaba’ya Ziyaret
Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu öncülüğünde 2012 tarihinde kurulan ve Genel Başkanlığını Eyüp Beyhan’ın yaptığı Genç Memur-Sen’in Şanlıurfa Şube Başkanı Abdullah Yurten, ildeki resmi kurumlarımıza ziyaretlerini sürdürdüklerini ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı ve yönetim kurulu ile ziyaret eden Abdullah Yurten, “Genç Memur-Sen örgütlenmesini demokratik yönetim ve katılımcılığı esas alan bir modeli ilke edinmiştir. Tüm gençlik kuruluşlarına çatı kuruluş olma gayretindedir. Teşkilatlanmalarımız, kucaklayıcı, birleştirici ve ötekileştirmeyen bir anlayış temel ilke edinerek yapılanmaktadır” dedi.

Başkan Fakıbaba ise şöyle konuştu:
“Bizler her zaman sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Özellikle gençlerin her zaman yanında olduğumu ve gençlerin fikirlerini benimsediğimi her platformda belirtiyorum. Gençler bizim geleceğimizdir. Bu anlamda Genç Memur-Sen’i tebrik ediyorum. Faaliyetlerinizde başarılar diliyorum.”
Kaynak: İHA