Ak Parti Mut İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

İçel’in Mut ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Mut İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Mut Ticaret Odası Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, AK Parti İçel Milletvekili Nebi Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, İlçe Başkanı Veli Şıkşık, İl Genel Meclis Üyesi Ali Can ve Sefa Çiftçioğlu, Belediye Başkanı Murat Orhan, Çevre ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Nebi Bozkurt, "Mut, İçel'de AK Parti'li belediye olarak yaptıkları hizmetlerle övündüğümüz bir ilçe. İnşallah önümüzdeki 2014 mart ayındaki yerel seçimlerde de kazanarak sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt ise Mut Belediyesi'nin İçel bölgesinde hizmetlerinde örnek gösterilecek bir belediye olduğunu söyledi.

"Biz gönül hizmet sevdalısıyız" diyen AK Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık ise şunları söyledi:
"Köy köy, mahalle mahalle geziyor ve halkımızın sorunlarına çözüm oluyoruz. 2004 yılından bu yana Mut ilçesinin 45 köyünün yolu, içme ve sulama suyu, sokaklarında ise parke ve kaldırım yoktu. Ama şimdi bunun hepsini gerçekleştirdik. Şuan asfaltı, içme ve sulama suyu olmayan köyü yok. Şuan karayolları 35 ve belediye ise 30 kilometre asfalt çalışmaları yapıyor. Teşkilat ve yönetim kurulu olarak gece gündüz çalışıyoruz. İlçede 90 tane köy 11 mahalleye kucağımızı açtık hepsine hizmet vermeye devam ediyoruz."
Belediye Başkanı Murat Orhan da, 2009'da İçel iline örnek olacak şekilde Mut Belediyesi'ni AK Parti'ye kazandırdıklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden hizmet ettik. Mut’un birçok kanayan yarası vardı ama bunlara derman olup hizmet verdik. Belediyeyi hizmet kapısı yaptık. 3 bin 841 metrekare olarak devraldığımız yeşil alanı 171 bin 500 metrekareye çıkarttık. Birde size müjde verebilirim. İçel'de bir ilki Mut'a kazandırıyoruz. İleri Biyolojik Arıtma Su Tesisinin 1 aya kadar ilçemizde temeli atılacak" dedi.

Konuşmalardan sonra hizmetleri anlatan slayt gösterisi ile toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA