Ödemiş İtfaiyesi, 2013 Yılında 84 Yangın Söndürdü

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası çerçevesinde Ödemiş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ödemiş İtfaiyesi, 2013 Yılında 84 Yangın Söndürdü
Etkinliklerde itfaiye erleri Kızılay’a kan bağışı yaptı. Kan bağışı kampanyasında 11 ünite kan toplandı. İtfaiye erleri bundan sonra da düzenli olarak bağışları sürdüreceklerini belirtti.

İtfaiye Müdürü Ahmet Güden yaptığı açıklamada, “Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiye haftamızda bu yıl önce Kızılay’a kan bağışı yaparak başladık. Şehrimizin farklı bölgelerine pankartlar astık. Yine yıl içinde de yaptığımız bir çalışmayı devam ettiriyoruz. Okullarda, fabrika, iş yerleri ve mandıralarımızda herhangi bir yangın durumunda yapılacak ilk müdahaleler gibi konuları ele alarak halkımızı yangına karşı bilinçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Güden, Ödemiş’in yangın ve trafik kazası istatistikleriyle ilgili olarak da şunları söyledi: “2013 yılının başından bu yana 54 adet maddi hasarlı yangına müdahalemizi yaptık. Aynı zamanda 30 adet kıyı ve ot yangınına müdahale ettik ve 12 adet trafik kazasında görev yaptık. Ödemiş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak toplam da 8 adet aracımız ile hizmet veriyoruz. Bize en büyük desteği veren başkanımız sayın Bekir Keskin ve başkan yardımcımız Şevket Akgün başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İtfaiye Müdürlüğü 24 saat gece gündüz Ödemiş halkına hizmet vermekten mutluluk duyuyor. Halkımıza da kazasız yangınsız günler diliyoruz”
Kaynak: İHA