Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Kumluca'da Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Çavuşoğlu, Yazır köyünü giderek, köy muhtarı Halil Karataş'tan sorunları hakkında bilgi aldı. Yazır köyünün daha çok turistik Olimpos mevkisiyle tanındığını ifade eden Karataş, köylüler olarak bazı sorunları bulunduğunu, bunlara çözüm beklediklerini söyledi.

Çavuşoğlu da hem turizm sektörünü hem de Olimpos'un yaşadığı sıkıntıları yakından bildiğini ifade etti.

Zaman zaman yaşanan sıkıntıların çözümü için müdahil olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, aktarılan sorunları not aldığını, çözümü için çalışma yapacağını belirtti.

Daha sonra Belen köyünü ziyaret Çavuşoğlu, hayırsever Mehmet Altıntaş tarafından yaptırılan cami çevre düzenlemesi ile köy meydanını inceledi. Köylülerle sohbet eden Çavuşoğlu, köy muhtarı Feyzullah Gükan'dan köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

Belen köyünün su, elektrik ve yol sorunu bulunduğunun bildirilmesi üzerinde Çavuşoğlu, "Su ile ilgili sorununuz konusunda İl Özel İdaremizle, elektrik direklerinin yenilenmesi konusunda da AKEDAŞ yetkilileriyle görüşeceğim. Yol konusunda ise kadastro imarının uygulanması gerekiyor. Sanırım yol da seçimden sonra köylerimiz, bağlı belediyelerin mahallesi olacağı için belediyelerimiz tarafından yapılacak" dedi.

Kumluca Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden Çavuşoğlu'na Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve belde belediye başkanları eşlik etti.

Kaynak: AA