Mhp’den Zonguldak Belediyesi Meclis Üyeliğine Aday Adaylığı İçin 2 Yeni Başvuru

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesi Meclis Üyeliği için Münevver Özcan ve Yalçın Gürdal MHP’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Mhp’den Zonguldak Belediyesi Meclis Üyeliğine Aday Adaylığı İçin 2 Yeni Başvuru
MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulunan 2 isim için Merkez ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenlendi.

Burada konuşan MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit,”30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde geçen hafta açıklamış olduğumuz belediye meclis üyeliklerine aday adayı arkadaşlardan sonra bugünde Münevver Özcan ve Yalçın Gürdal aday adaylığı başvurusunu Merkez ilçe Başkanlığımıza yapmış bulunmaktadırlar. Kendilerine ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Zonguldak Belediyesini ve meclis üyeliklerini alacağımıza inanıyorum. Yereldeki sorunları iyi biliyoruz ve referansımız ise Karabük Bartın ve Kastamonu’dur. CHP belediyeciliğinin sınıfta kaldığı bir dönemde AKP belediyesinin de şans bulup hiçbir şey yapmadığını gördük. Biz tüm belediyelere talibiz ve bize oy vermelerini değerli hemşehrilerimizden istiyorum” dedi.

Aday adaylığı başvurusunda bulunan Münevver Özcan 1977 Ankara doğumlu olduğunu ve 10 yıldır Zonguldak’ta yaşadığını ifade ederek,“Serbest Mali Müşavir ve Muhasebeciyim. 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesi meclis üyeliğine aday adayıyım. Halkın takdiri olursa Zonguldak’a hizmet etmeye talibim. Zonguldak’ı daha ileriye götürecek her göreve talibim bu konuda karar partimizin ve halkımızındır” şeklinde konuştu.

Aday adaylığı başvurusunda bulunan diğer isim olan Yalçın Gürdal, “Zonguldak’ın Beycuma beldesinde doğdum Mehmet Çelikel Lisesinde okurken çalışmak üzere eğitimimi yarım bıraktım. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde de Zonguldak Belediyesi Meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunda bulundum. Takdir Partimizin ve halkımızındır” dedi.

Basın açıklamalarının ardından Münevver Özcan ve Yalçın Gürdal başvuru dosyalarını MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit’e teslim etti.
Kaynak: İHA