Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm Ağrılılar'ı Ziyaret Etti

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm Karabağlar Ağrılılar Derneği'ni ziyaret etti.

Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm Ağrılılar'ı Ziyaret Etti
Dernek yöneticileri ve bölgede yaşayan Ağrılılar tarafından karşılanan Başkan Kürüm'ün ziyaretinde Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Karabağ da hazır bulundu.
Ev sahibi Karabağlar Ağrılılar Derneği Başkanı Alican Işık, Karabağlar'ın yeni kurulan bir belediye olduğunu ihatırlatarak, "Bizler, Karabağlar Belediyesi'nin yaptığı çalışmalara hep olumlu gözlerle baktık. Yaşadığımız kenti yöneten idarecilerin bizlerle diyalog kurmak istemesinden de memnunuz. Bu anlamda, kapımız bizleri ziyaret etmek isteyen herkese açıktır." dedi.

Daha sonra konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm de, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ağrılı sevilen esnaf Sefer Çetin'in vefatından üzüntü duyduğunu, ağabeyi Celal Çetin nezdinden tüm Ağrılılar'a başsağlığı dilediğini belirterek, kısaca belediye çalışmalarından söz etmek istediğini kaydetti.

Belediye Başkanı Kürüm, İzmir'in en çok çalışan ve en çok hizmet veren belediyesi olduklarını savunarak, "Karabağlar fiziki şartları ve yerleşim alanı itibariyle çok zor ve sorunlu bir bölge. Bu nedenle çok eksikleri vardı. Bizler bu eksiklerin bir bölümünü tamamladık. Geri kalan kısmını da tamamlamak için Mart 2014'te tekrar Belediyeyi yönetmeye talibiz. Karabağlar'da 1200 gencimize ücretsiz dersane hizmeti veriyoruz. Bu bir rekordur. Uzundere'de çalışmaları devam eden projemizle 1500 kişiye iş imkanı sağlamış olacağız. Karabağlar'ı daha çağdaş, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve sizlerin desteğiyle çalışmalarımıza önümüzdeki dönem de de devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: İHA