Kuvvet Erim Aydın İçin Yarışacak

Türk ralli dünyasında haklı bir üne sahip olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Aydın’da yapılacak olan V1 Challenge 2013 sezonu yarışlarına şeref konuğu olarak davet edildi.

Kuvvet Erim Aydın İçin Yarışacak
Toplam 18 pilotun katılacağı yarışlar Malazgirt meydanında yapılacak.
Volkicar Aydın’ı Yine Sallamaya hazırlanıyor. V1 Challenge 2013 sezonunun dördüncü yarışı 22 Eylül Pazar günü koşulacak. Üçüncü senesinde seyirci rekoru kırması beklenen yarış, Malazgirt Meydanı’nda koşulacak ve gece yarışı formatı ile düzenlenecek. Önceki senelerde olduğu gibi 10|000’in üzerinde seyircinin beklendiği yarışta heyecan, mücadele ve rekabet en üst seviyede yaşanacak. 18 pilotun katılımı ile gerçekleşecek yarışlarda Volkicar otomobiller, motorspor severlerin karşısına çıkacak. 18:30’da başlayacak yarışların bu yılki ayağına İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim şeref konuğu olarak davet edildi. Yarış dünyasında kendi markasını oluşturan Bekir Kuvvet Erim, geçen yıl katıldığı bu organizasyonda tekrar yer almanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, ‘’Bu organizasyon Aydın için önemli bir fırsattır. Biz İsabeyli Belediyesi olarak gerek tırmanma yarışı gerekse Cumhuriyet Rallisi ile önemli bir ivme yakaladık. Bu trendin sürdürülmesi gerekiyor. Burada amaç birinci olmaktan ziyade Aydınımızın adını duyurmak’’ şeklinde konuştu.

Öte yandan, Podyuma çıkan pilotların para ödülü ile desteklendiği V1 Challenge’da birinci bitiren pilot 6 bin lira, ikinci 4 bin lira, üçüncü ise 2 bin liranın sahibi olacak” dedi.

V1 Challenge’ın kurucusu Volkan Işık da, Aydın yarışı öncesi şunları söyledi: “ Aydın yarışı her sene olduğu gibi bu sene de seyirciyi tam kalbinden vuracak. Sezonun en kalabalık seyircisi önünde yaptığımız Aydın yarışı için öncelikle bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Tüm Aydın halkına onlara layık bir yarış sözü veriyor ve Pazar aksamı herkesi Malazgirt Meydanı’na bekliyoruz.”
Kurallarından yarışma sistemine kadar tamamı Volkan Işık’ın tasarımı olan V1 Challenge serisi halka en yakın şampiyona olarak büyük ilgi görmeye devam ediyor. Sürekli olarak yenilenen yarış formatı, ünlü isimlerin katılımı, benzersiz Volkan IŞIK showları ve Türkiye’nin önde gelen markalarının katılımı ile tam bir motorsporları festivali olan V1 Challenge, motorspor severlere unutulmayacak bir hafta sonu yaşatacak.
Kaynak: İHA