Gazete 2000’den Başsavcı Düzgün’e Ziyaret

Didim’de yayın yapan Gazete 2000 ekibi, Didim Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Savaş Düzgün’ü ziyaret etti.

Gazete 2000’den Başsavcı Düzgün’e Ziyaret
Gazete Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Özgürsoy, yazı işleri müdürü Ediz Verdioğlu, sayfa editörü Bahar Yüksek, muhabir Özlem Girgin ve köşe yazarları Bülent Tüzeltürk, Erol Öktensoy, Mikail Polat, Seyit Karahalil ve Hayrettin Geçkin, Didim Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Savaş Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 45 dakika süren nezaket ziyaretinde Didim’in dünü ve bugünü, Gazete 2000’in doğuşu, mesleki zorlukları vs. sohbet konusu oldu.

Didim’in hızla gelişen bir ilçe olduğunu belirten Gazetenin sorumlu müdürü Mustafa Kemal Özgürsoy, Gazete 2000 olarak kamu kurumlarına destek verdiklerini, Didim’i basında bir çok ilklerle tanıştırdıklarını, okurlarına gazeteyi ve gazeteciliği benimsettiklerini, halkın yanında olmaya devam ettiklerini, iyi ve doğrudan yana her zaman kişi ve kurumlara destek verdiklerini, bundan sonrada aynı çizgide olacaklarını ifade ederek, Didim Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Savaş Düzgün’e görevinde başarılar diledi. Gazetenin köşe yazarlarıyla da tek tek tanışan ve uzun uzun sohbet eden Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, fikir alışlverişinde bulunarak Didim hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştı.

Didim Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün ise, gazetenin nezaket ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek, yerel basının güçlü olmasının Didim’in gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi.

Basının demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirten Düzgün, “Basın, bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araçtır. Yazar ve çizerleriyle ilçelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan yerel basının, halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunmaktadır. Çok da etkilidir” diye konuştu.

Kaynak: İHA