Öğrencilerden, Zonguldak Valisi Kaban’a Ziyaret

2013-2014 yeni eğitim öğretim yılı çerçevesinde öğrenciler, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerden, Zonguldak Valisi Kaban’a Ziyaret
Yeni eğitim öğretim yılı kapsamında Zonguldak İlkokulu Müdürü Fatma Günaydın, öğretmen Resmiye Hacısalihoğlu ve 4. sınıf öğrencileri Alaz Doğu, Zeynep Akçay ve Tuna Karacı Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, “110 bin öğrenciyle okullarımıza başladık. Bugün ziller çaldı. Çok mutluyuz, bu konuda yapılan desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra eğitime katkılarınız bize yön verecek ve Zonguldak ta eğitim bir kat daha ileri gidecek” dedi.

Ardından konuşma yapan Zonguldak İlkokulu Müdürü Fatma Günaydın, “Bizler zilin sesini özlemiştik. Tabi bu 3 aylık bir süre içerisinde öğrencilerimizi ve velilerimizi çok özledik. Biz ailemize tekrar kavuştuğumuz için mutluyuz” diye konuştu.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Ali Kaban ise “Eğitimin, verdiği bir kültürümüzün bütün birikimimizin toplum olarak devamını sağlayacak bir güç var. Bu gücün devamını sağlamak eğitim ordusunun elinde. Sizler büyük bir fedakarlıkla bu sitemi ayakta tutuyorsunuz, hepinize teşekkür ediyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız, aynı anda size emanet edilen çocukların da gelecekte bizlerin yerini alacak tarzda eğitilmeleri sizlerin gayretiyle olacak hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA