Yeni Atanan Öğretmenler Movapark'ı Gezdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesine yeni atanan 228 öğretmen Movapark'ı gezdi.

Yeni Atanan Öğretmenler Movapark'ı Gezdi
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen geziye Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, şube müdürleri ve yeni atanan öğretmenler katıldı.

Kızıltepe’ye 228 öğretmenin atandığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, çevreyi tanıma ve uyum için yeni öğretmenleri gezdirdiklerini ve bu kapsamda Movapark'a geldiklerini söyledi.

Bahçıvancı, "2013 2014 eğitim öğretim yılında ilçemize gelen 228 öğretmen çevreye uyum seminerleri çerçevesinde ilçemizi gezdirdik. 3 gün boyunca çevreyi tanıma çevreye uyum semineri ve bilgilendirme yaptık. Kızıltepe’de önemli gördüğümüz resmi kurumlar, tarihi mekanları ve ilçenin tek alışveriş merkezi olan Movapark Alışveriş Merkezi'ni yeni öğretmenlerimize gezdirdik. Movapark Alışveriş Merkezi'nde bulunan 100'ü aşkın giyim kuşam elekronik eşya ve mobilyadan oluşan Türkiye’nin önde gelen markalarını kendilerine gösterme ve alış veriş yapma imkanı sağladık. Amacımız öğretmenlerimizin burada yabancılık çekmemeleri için her tarafı tanımalarıdır. Bu konuda öğretmenlerimizin aileleri de çocukları için rahat olacak. Aileleri yerine biz onlarla ilgileniyoruz. Öğretmenlerimize her konuda yardımcı olacağız” dedi.

Movapark Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Murat İlbay ise böyle bir organizasyon düzenledikleri için ilçe milli eğitim müdürlüğüne teşekkür etti. İlbay, "Movapark sadece bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda bir yaşam alanıdır. Yeni öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Biz kendilerini ağırlamaktan onur duyduk, her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” diye konuştu.

Movapark Alışveriş Merkezi yönetimi daha sonra yeni öğretmenlere çeşitli ikramlarda bulundu

Kaynak: İHA