Ticari Taksi Tünele Çarptı: 2 Yaralı

Bursa-Ankara karayolu üzeri Kınık köyü mevkii Tünel girişinde meydana gelen kazada, tünele çarpan ticari takside biri ağır iki kişi yaralandı.

Ticari Taksi Tünele Çarptı: 2 Yaralı
Ticari takside bulunan LPG'de tehlike oluşturdu. Olay yerine gelen itfaiye arama kurtarma ekibi ile 112 Acil servis ambulansında görevli sağlık ekibinin araç içerisinde sıkışan yaralıların, kontrollü bir şekilde müdahale ederek hayatlarını kurtardılar. Kazanın, şoförün direksiyonda uyuyakalması sonucunda oluştuğu bildirildi.

TÜNELE ÇARPTI
Gece saat 01.00 sıralarında Bozüyük'ten Bursa'ya bağlı Osmangazi ilçesine seyir halinde olan sürücü 47 yaşındaki Kenan Özcan yönetimindeki 16 T 7513 plakalı ticari taksi, iddiaya göre sürücünün direksiyon başında uyuya kalması sonucunda Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan Tünel'in giriş betonuna çarptı.

LPG'Lİ ARAÇ TEHLİKE SAÇTI
Kaza sonucunda araç sürücüsü Kenan Özcan ile yanında bulunan kızı 12 yaşındaki Zeynep Özcan yaralandı. Ağır yaralı sürücü ile kızı araç içerisinde sıkıştı. Kazayı görenler durumu itfaiye ve 112 acil servise bildirdi. Olay yerine gelen İtfaiye Arama kurtarma ekibi, LPG'li araç içerisinde sıkışan baba ve kızı kurtarma çalışmaları dikkatli bir şekilde yaptılar. Araç içerisinde sıkışan yaralıların, sıkıştıkları kısımlar pünomatik makas ile kesildi. Yaralılar arama kurtarma ekibi ve 112 Acil servis ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin uğraşı sonucunda kontrollü bir şekilde araçtan çıkarıldılar. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan baba ve kız, 112 Acil servis ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Araç olay yerine gelen kurtarıcı ile yoldan çekildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA