Doğal Yaşam Merkezi Türkiye’ye Örnek Olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Sarıhocalar’da yapımı devam eden doğal yaşam merkezinde incelemelerde bulundu.

Doğal Yaşam Merkezi Türkiye’ye Örnek Olacak
İncelemeye katılan hayvanseverler ve üniversite öğretim üyeleri, doğal yaşam merkezinin Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindeki doğaseverler, Kandıra Sarıhocalar mevkiinde yapımı devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi’nce incelemelerde bulundu. Sağlıklı yaşam yürüyüşüyle başlayan inceleme sırasında Başkan Karaosmanoğlu, içerisinde ameliyathane, postoperatif, pansiyon, seyir pergolesi ve etkinlik alanları bulunacak olan inşaat alanıyla ilgili bilgi aldı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın eşlik ettiği hayvanseverler, doğa dostları ve üniversite öğretim üyelerinden oluşan grup, doğal yaşam merkezini çok beğendiklerini dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu’na sokak hayvanlarına yönelik oluşturulan geçici bakım merkezi ve rehabilitasyon merkezinden dolayı teşekkür eden hayvanseverler ve öğretim üyeleri, bu doğal yaşam merkezinin Türkiye’ye örnek olacağına inandıklarını ifade etti.

Kaynak: İHA