Kütahyalı'dan Tayyar Köksal'a sert tepki

Dinamit programı yorumcusu Rasim Ozan Kütayalı, 28 Şubat Davası’nın Mahkeme Başkanı Tayyar Köksal’a sert tepki gösterdi.

Kütahyalı'dan Tayyar Köksal'a sert tepki
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programında 12 Eylül ve 28 Şubat davası masaya yatırıldı.

Latif Şimşek 'in sunumuyla ekranlara gelen programa Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır ve Süvari Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Gürcan konuk oldu.

Program yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, 28 Şubat davasında mahkeme başkanının yargının saygınlığına gölge düşüren davranışlara izin vermesine tepki gösterdi.

103 sanıklı 28 Şubat davasında sanıkların duruşma sürerken ayakta dolaşmaları ve ciddiyetsiz davranışları karşısında çılgına dönen Kütahyalı, ' Burası çocuk mahkemesi mi? Mahkeme Başkanı Tayyar Köksal lütfen burayı ya ciddi mahkeme yapsın ya da tiyatro oynuyoruz desin. Tayyar Köksal yeni atandı. Bütün adliye muhabirleri istinasız aynı şeyi söylüyor. 'Bu ne biçim olay burası tiyatro mu?'diyerek tepkilerini dile getiriyor” dedi.

Mahkemede otorite kuramaması nedeniyle eleştirdiği Tayyar Köksal 'a seslenen Kütahyalı, “ Adalet kaybolmuş, laçkalık içinde. Lütfen arkadaşlarını toplasın ne yapıyoruz desin. Gerekirse yeni bir heyet gelsin. Adalet Bakanı ve HSYK 'ya da bu işe el atmalı” diye konuştu.