Karabük İdare Şube Başkanları ve Tahsisat Komisyonu Toplantısı

KARABÜK - Karabük'te İdare Şube Başkanları ve KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Karabük Valisi İzzettin Küçük başkanlığında yapıldı.

Küçük, Valilik Toplantı Salonu'nda ki toplantıda yaptığı konuşmada, idarede birliğin sağlanması, yapılacak çalışmaların gözden geçirilmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gerekli tedbirlerin alınması ve varsa sorunların giderilmesi amacı ile toplantıların çok önemli olduğunu kaydetti.

Karabük Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Vali Yardımcıları Abidin Ünsal ve Erkan Çapar, Karabük Emniyet Müdürü Oktay Keskin ve daire müdürlerinin katıldığı toplantıda, yeni eğitim yılının başlaması dolayısıyla alınacak tedbirler, sağlık, çevre ve hava kirliliği, kurban kesim yerleri, resmi bayram, resmi törenler, kılık kıyafet yönetmelikleri, mesai saatleri, il genelinde yapılan yatırım ve faaliyetler görüşüldü.

Bu toplantının hemen sonunda aynı yerde Vali Küçük, Vali Yardımcısı Abisin Ünsal, İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski, ilçe kaymakamları ve şube müdürlerinin katılımı ile Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı'da yapıldı.

Kaynak: AA