Kağızman Kaymakamı Duru, Okul Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Kağızman Kaymakamı Kemal Durur ilçede mevcut bütün okul müdürleri ve milli eğitim çalışanlarıyla vizyon toplantısı yaptı.

Kağızman Kaymakamı Duru, Okul Müdürleri İle Bir Araya Geldi
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Parlar’dan Kağızman’ın eğitim durumu okul ve öğrenci sayısı hakkında brifing alan Kağızman Kaymakamı Kemal Durur, aynı zamanda özelikle köy oklularında okula gitmeyen öğrenciler ve yardıma muhtaç öğrenciler hakkında da bilgi aldı.

Daha sonra okul müdürlerine seslenen Kağızman Kaymakamı Kemal Duru okul müdürlerinden yol gösterici olmalarını istedi. Öğretmen ve öğrencilere her açıdan rehber olunması gerektiğini belirten Kaymakam Duru, toplumdan kopuk vaktini internet başında geçiren bir öğretmenin öğrenciye memlekete faydalı olamayacağını belirtti.

Özelikle ezberlenmiş bir eğitim anlayışının artık Kağızman’da geçerli olmayacağını söyleyen Kağızman Kaymakamı Duru, “Öğrenci gelmiyorsa neden gelmiyor dersleri zayıfsa nedeni aile yapısı bunların hepsi öğretmen ve idareci tarafından bilenecek bizde kaymakamlık olarak her türlü desteğe hazırız eğitim materyallerinin eksik olduğu okullara yardırma muhtaç öğrenciye kapımız her zaman açık” dedi.

Kaynak: İHA