Başkan Ergün’den Huzurevi’ne Bayram Ziyareti

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu sene bayram protokolüne tarihinde ilk defa belediye huzurevlerinin alınmaması sebebiyle Manisa Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi’ne erken ziyarette bulundu.

Başkan Ergün’den Huzurevi’ne Bayram Ziyareti
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi’ne ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Taner İçöz, Serpil Çakır, Türkan Taş Köroğlu da eşlik etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Başkan Ergün, huzurevinin sorunları hakkında da Müdür Ekrem Barlaser’den bilgi aldı. Başkan Ergün odaları tek tek gezerek, huzurevi sakinlerine hediye takdim etti. Kadın ve erkek bölümünde kalan huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, hal-hatır sordu, iyi bayramlar dileklerini iletti.

“SİZLERİN SIKINTILARI BİZİM SIKINTIMIZDIR”
Huzurevi sakinlerine yönelik bir konuşma yapan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Geçtiğimiz gün kutladığımız Kadir Gecesi’ni ve iki gün sonra idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutluyorum. Sağlıkla, sıhhatle, huzur içerisinde inşallah nice bayramlar diliyorum. İnşallah üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getiriyoruzdur. Eksiğimiz olduysa da affola. Sizlerin sıkıntıları bizlerin sıkıntılarıdır. Biz bunu böyle aldık. Böyle kabul ediyoruz. Eksikliklerimiz varsa bunları yerine getirmek bizim görevlerimiz arasında. Sizler bizim büyüklerimizsiniz. Hepiniz babamızsınız, abimizsiniz. Her şey gönlünüzce olsun. Sağlıkla kalın. Nice bayramlara inşallah” dedi.

Başkan Ergün’ün ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getiren huzurevi sakinleri de, kendilerine her türlü sorunlarına yardımcı oldukları için çalışanlara teşekkür etti.
Kaynak: İHA