Milletvekili Şahin, Ergenekon Davasını Değerlendirdi
AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Şahin, “1980 sonrasında ve 1997 Şubat sonrasında insanlarımızın ensesinde boza pişirenler bugün hesap veriyorlar” dedi.

Şahin, sözlerine şöyle devam etti: “Ergenekon davasında yargılanan ve ceza alan Fatih Hilmioğlu’nun arkasından masumane taleplerini iletenler, arkasından rahmet okuyan ana muhalefet partisi yetkililerine bir teklifim olacak. Malatya İnönü Üniversitesi ismini Fatih Hilmioğlu diye değiştirsinler destek vereceğim. Benim için hiç fark etmiyor. Ha İsmet İnönü olmuş, ha Fatih Hilmioğlu olmuş. Fatih Hilmioğlu ismini versinler destek vereceğim. Eğer bu zatı o kadar seviyorlarsa, 2007 yılındaki seçimde kendi listelerinde milletvekili adayı gösterselerdi.”
AK Parti iktidarlarının yaptıkları hizmetleri de özetle dile getiren Şahin, “Ekonomik standartlarımızı iyi noktaya getirdik. Kişi başına düşen milli gelirin yükseltilmesinden olsun, yüzde 63’lerde olan faizin yüzde 6’lara düşürülmesinde olsun, Merkez Bankası’ndaki döviz rezervlerinden olsun, demokratik atılımlar olsun, 288 milyar olan ekonomik büyüklüğün 700 küsur milyar dolarlara çıkarılması olsun her alanda gelişme sağladık” ifadelerini kullandı.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanı Kerem Aktan ise, dernekleri hakkında bilgi aktarıp, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
