Kaşmir Halı ve Topçuoğlu Otomotiv Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

Gülsan Holding iftar yemeğinde holding bünyesinde faaliyet gösteren diğer şirketlerin ardındn bu kez de Kaşmir Halı ve Topçuoğlu Otomotiv çalışanları bir araya geldi.

Kaşmir Halı ve Topçuoğlu Otomotiv Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu
Neşeli geçen iftar yemeğinde her iki kurumda da 15, 20 ve 25 yılını dolduran personele plaket verildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve binlerce çalışanın bir araya geldiği Gülsan Holding iftar yemeğinde bu kez Kaşmir Halı ve Topçuoğlu Otomotiv şirket çalışanlarıyla yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek birlikte iftar yaptı. Kalender Plaza’da düzenlenen Geleneksel Gülsan Holding iftar yemeğine, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Vedat Topçuoğlu, Ali Topçuoğlu, Naci Topçuoğlu ile yöneticiler ve işçiler katıldı.

Ramazan ayı içerisinde üç bine yakın çalışana farklı tarihlerde verilen iftar yemekleri renkli geçerken, Gülsan Holding’in büyük bir aile olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu Ramazan ayının sonuna gelindiğini ve bu geleneğin önümüzdeki yıllarda da sürdürüleceğini ifade etti.

Düzenlenen geleneksel iftar yemeğinin sonunda Kaşmir Halı ve Topçuoğlu Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerde 15, 20 ve 25 yılını dolduran çalışanlara da günün anısına Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Topçuoğlu, Vedat Topçuoğlu ve Naci Topçuoğlu tarafından birer plaket verildi.

Çeşitli yarışmalarında yapıldığı iftar yemeğinde çekilen kuralar sonucu yemeğe katılan işçilere hediyeler dağıtıldı. Geleneksel Gülsan Holding iftar yemeklerinin önümüzdeki yıllarda da süreceği de ifade edildi.
Kaynak: İHA