Güneşspor Kulübü Kadın Kolları'ndan Ziyaretler

BİLECİK - Bozüyük ilçesinde, amatör spor kulübü olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kulübü Kadın Kolları üyeleri çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar'ı ziyaret eden Güneşspor Kulübü Kadın Kolları Başkanı Nalan Çırak ve üyeler, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yapılması planlanan projeler hakkında Vali Akpınar ile fikir alışverişinde bulunan kadın kolları üyeleri, Akpınar'a Güneşspor kravatı ve flaması hediye etti.

Daha sonra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Nusret Tosun, Bilecik İl spor Temsilcisi Engin Toku ve Bilecik Hakem Kurulu Başkanı Kenan Beni'yi ziyaret eden kadın kolları üyeleri, sporun gereklilikleri hakkında bilgi alarak, yetkililere çeşitli hediyeler sundu.

Çırak, yaptığı açıklamada, sporun, annelerin elinde başlamasının daha faydalı olacağına inandığını belirterek, "Kulübümüzün belirlediği beslenme programını tüm sporcularımıza aşılayarak başarıyı evden başlatacağız. Sporcularımıza konferanslar vererek ahlaklı, sağlıklıi efendi, dürüst, değerlerini kaybetmeyen, saygılı ve en önemlisi diplomalı profesyonel sporcular yetiştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA