Erciş Kaymakamlığı Kocapınar Beldesinde İftar Yemeği Verdi

Erciş Kaymakamlığı, Çelebibağı ve Kocapınar beldelerinde iftar yemeği verdi.

İki ayrı günde gerçekleştirilen iftar programlarına İlçe Kaymakamı Barboros Baran, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Çelebibağı Belde Belediye Başkan Vekili Nurullah Canpolat, Kocapınar Belde Belediye Başkan Vekili Mehmet Güney, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kocapınar Beldesinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından konuşan Kaymakam Barboros Baran, ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da geliştirdiğini söyledi.

Baran, şöyle konuştu:

"Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızla aynı sofrada iftar açtık. İslam kardeşliği de birlik, beraberlik içinde olmayı, araya ayrılık koymamayı emrediyor. Bugün aynı ortamda oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buraya kadar gelip bu programa vesile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamımız sonsuza kadar devam eder."

Kocapınarlılara taziye evi sözü veren Erciş Belediye Başkanı ZülfükarArapoğlu ise ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmeye vesile olduğunu belirtti.

Arapoğlu, "Kadir Gecesi de bu kardeşliğimize vesile olur İnşallah. Hepinizin Kadir Gecesini tebrik ediyorum" dedi.

Kocapınar beldesindeki iftar programının ardından, Hacı Kemal Cami Kur'an Kursu'nun açılışı da yapıldı.

Kaynak: AA